Kampeerauto

Op een mobiele manier kamperen

Wanneer je met de kampeerauto op vakantie gaat, dan ben je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt. Dat zorgt ervoor dat een vakantie extra leuk wordt. Misschien zijn je kinderen het huis al uit en wil je graag ontspannen met je partner op vakantie. Dan is het ontzettend fijn wanneer je mobiel bent en je op je eigen tempo de mooie plekken in Europa kunt verkennen.

Alles bij de hand
Op deze manier kamperen zorgt ervoor dat je altijd een overnachtingsplek hebt. Je zit overdekt in je camper en je hebt daarnaast al het kampeergerei bij de hand. Je hoeft geen tent op te zetten dat ook de nodige frustratie kan schelen. En mocht er geen douche zijn op de camping, dan kun je altijd de douche in de auto zelf gebruiken. Maar ook wanneer je een kleintje hebt, kun je uitstekend op deze manier kamperen.
Kamperen in Italië
Italië is een prachtig land om met de camper te ontdekken. Er zijn diverse campings in Italië waar je prima met je camper kunt verblijven. Neem bijvoorbeeld Camping Bella Italia. Je kampeert dan aan het Gardameer. Deze vier sterren camping beschikt over alle faciliteiten die bij een luxe camping horen. Zo zijn er zwembaden te vinden en kun je gemakkelijk een uitstapje naar Venetië maken.
Bella Italia
Bella Italia
Reserveer tijdig een camping
Voordat je op pad gaat met de camper, doe je er verstandig aan om vooraf campings vast te reserveren. Sommige campings hebben namelijk maar een beperkt aantal parkeerplaatsen voor campers. Het zou zonde zijn wanneer je bij een camping komt en er is geen plek meer. Nu kun je op sommige plekken wild kamperen in Europa, maar het is helaas steeds meer verboden om wild te kamperen.
Gardameer
Gardameer

Plaats een reactie