Camper vakantie

Op pad met een gehuurde camper: de ultieme vrijheid

Tijdens mijn vakantie wil ik kunnen gaan en staan waar ik wil. Ik wil genieten van mijn vrijheid en mijn eigen plan trekken. Maar ik wel wel confortabel kunnen ontspannen, genoeg privacy ervaren en daarnaast de ruimte hebben en snel de natuur in gaan. Daarnaast wil ik graag vakantie vieren zonder dat dit te veel geld gaat kosten. Wensen en eisen te over om mijn ideale vakantie te vinden. Toch blijkt het te kunnen; Goboony biedt de mogelijkheid om eenvoudig via hun website een camper rechtstreeks vanaf de eigenaar te huren. Ideaal, de eigenaar van de camper gebruikt hem toch niet en ik kan heerlijk genieten van de vrijheid en comfort van de camper.

 

Deeleconomie wordt steeds populairder

De afgelopen jaren heb ik wat afgedeeld! Via thuisbezorgd.nl krijg ik mijn eten, staantafels regel ik via Peerby, slaapkamers huur ik via airbnb. Ik heb de afgelopen jaren volop geprofiteerd van de zogenaamde ‘deeleconomie’. Goboony past helemaal in dat rijtje. Via Goboony kan je als campereigenaar je camper verhuren en kan de huurder genieten van een heerlijke vakantie.

 

Hoe werkt dat?

Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website van Goboony en vult hierin waar je heen wilt en waar je naar toe wilt gaan op vakantie. Deze trip kan zowel in het binnenland als buitenland worden gedaan. Vervolgens zoekt Goboony alle beschikbare campers voor je uit. Hoe eerder je boekt hoe meer keuze. Er zijn verschillende mogelijkheden van een 6 persoons camper tot een volkswagenbusje die je via Goboony rechtstreeks bij de eigenaar boekt. Vanaf 250 euro per week kun je al een camper huren.Het fijne aan het boeken via Goboony is dat zij alles regelen zodat je veilig en vertrouwd op pad kunt gaan met de camper van een ander. Via Goboony zijn de campers namelijk goed verzekerd. Bij dit pakket horen meestal pechhulp en vervangend vervoer ook bij de mogelijkheden. Voor het huren van een camper wordt wel een eigen risico berekend. Je kunt er ook voor kiezen om dit af te kopen.

 

Kiezen voor een campervakantie

Op pad met een camper geeft mij een erg vrij gevoel. Door op reis te gaan met een camper kun jij zelf bepalen waar je naar toe rijdt en ook bepaal jij zelf de duur. Wil jij graag een foto maken van een die prachtige berg? Geen probleem! Jij bepaalt waar je langer blijft en waar jij heen gaat! Daarnaast ben je niet gebonden aan een bepaald aantal kilo’s zoals wanneer je op vliegvakantie gaat. Daarnaast is het natuurlijk veel gezelliger om samen te toeren in een camper dan opgepropt in een bus met wildvreemden te zitten. Daarnaast is het veel eenvoudiger om op speciale moeilijk bereikbare plekjes in de natuur te komen. En daarnaast is het veel goedkoper. Zowel voor een groot als een klein budget zijn er mogelijkheden te over. Ook zijn veel camperplaatsen goedkoop of gratis waardoor dit erg scheelt in je overnachtingskosten.

Ik krijg al helemaal zin in mijn volgende trip naar Frankrijk in een cool volkswagenbusje waarmee ik door de Franse alpen rijd. Wat is jou camperwens?

Plaats een reactie